Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

HOT CLUB DE NORVÈGE

21 apr
2017
fre
22:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start mandag, 09.01.17 21:35

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Hot Club de Norvège er et av Norges hotteste liveband og er berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. De er kjent for de fleste fra radio og TV og har vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet. De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt, har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk og en unik sound. De turnerer over hele kloden og har samarbeidet med alle de store innen genre – fra Stéphane Grappelli til Jimmy Rosenberg, foruten artister som Vertavokvartetten, Nigel Kennedy, Andreas Öberg og Ulf Wakenius.

Bandet ble dannet i 1979 og har gitt ut mer enn 25 kritikerroste plater. Allerede året etter oppstarten etablerte de Djangofestivalen i Norge og et par år senere Hot Club Records. De var pådrivere da Djangomusikken fikk sin internasjonale oppblomstring på 90-tallet og regnes nå blant Djangomusikkens originale pionerer. De har også blitt nominert og tildelt en rekke priser opp igjennom årene – og er i vårt syn en (inter)nasjonalskatt å regne!

Hot Club de Norvège live er en helt egen stemning, og repertoaret spenner fra utadvendt swing til inderlige ballader og en og annen sang. Stilistisk faller de mellom alle stoler, og det er kanskje noe av hemmeligheten bak Hot Clubs suksess?

Jon Larsen, gitar | Finn Hauge, fiolin/munnspill | Stian Vågen Nilsen, gitar | Svein Aarbostad, bass

http://www.facebook.com/hotclubdenorvege

https://www.youtube.com/watch?v=XEQyaNmuZgk

http://www.buckleys.no/

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    235.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10