Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Hjortefot og Kristiansen

06 jun
2017
tir
11:00

Aldersgrense 3+

Teaterveien 1 4005 STAVANGER

Salgsstart:
Start tirsdag, 16.05.17 12:18

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Passer for barn 5-9 år!
Hjortefot og Kristiansen er en forestilling om det å våge å være modig selv om man er redd. Stykket passer ekstra godt for de store barnehagebarna, de som skal begynne på skolen. Hjortefot og Kristiansen handler om en gutt som elsker å lese indianerbøker. Så blir gutten voksen og får seg jobb på kontor, der alle kaller ham Kristansen. Han syns de har høye, skumle stemmer, og han er redd for å bli lagt merke til. Direktøren ler av ham når han ber om høyere lønn, og den søte sekretæren blunker til alle andre enn Kristiansen. På toppen av det hele treffer han igjen Bølla Bernt, plageånden fra barneskolen, som truer til seg plassen hans på bussen. Det er ikke så greit å være Kristiansen. Men så hender det noe rart. En kveld Kristiansen er hjemme, dunker han borti en bok i bohyllen, nærmere bestemt "Hjortefot og Kristiansen". Og senere, når Kristiansen har sovnet, begynner fantastiske ting å skje...
Varighet ca. 45 min.

Billettbegrensning 10
  • PN1

    100.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet