Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Herborg til Chat Noir

01 apr
2017
lør
20:00
Ikke i salg ennå

Klingenberggate 5 0161 OSLO

Salgsstart:
Start lørdag, 01.04.17 19:59

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

10. februar inntar Herborg Kråkevik Chat Noir. Det blir et møte mellom en av Norges fremste artister og ett av Norges mest tradisjonsrike teatre.

Forestillingen vil speile alt Kråkevik har av humor, musikalitet og skuespillererfaring. Innholdet springer fra det satiriske til det inderlige, fra det vakre til det burleske.

Kråkevik lover å by på nye parodier, karakterer, sketsjer og ikke minst være i en slags dialog med avdøde helter fra teateret, uten å bikke helt over i Åndenes hus…

Herborg Kråkevik (43) fra Hardanger er en av våre aller største skuespillere og sangere, som i tillegg har en bred erfaring fra revyer og humorscenen. I 2012 fikk hun Komiprisen for årets nummer og beste forestilling for forestillingen
Kjære landsmenn. Tidligere har hun laget solocabaretene Herborgs verden, Herborgs anden verden (for Danmark), Eg og Edith (om Piaf) og sist cabareten Kråkevik vs. Skram.

Herborg Kråkevik startet sin revykarriere sammen med Kenneth Sivertsen for 20 år siden, og har siden gjort seg bemerket for sine parodier på H.M. Mette Marit, Erna Solberg Liv Ullmann, Sissel kyrkjebø, Ingvild Bryn, Harald Stanghelle, Kari Bremnes, Karoline Krüger ,Ingrid Bjørnov, Carola og Jon Fosse.

I forestillingen vil publikum få oppleve hva som skjer når Kråkevik får leke seg med revy- og varietéformen som har preget Chat Noirs historie. Innholdet er hentet fra Kråkevik sin egen samtid, men formen låner hun frekt fra sin avdøde venn Dag Frølands storslåtte revyer.

Som eneste mottaker av Frølands ærespris Sølvhatten, lovet hun ham en gang i tiden å takke med å lage en forestilling på Chat Noir, I hans ånd; med frekkhet og estetikk! Det er denne Kråkevik skal jobbe med fram mot premieren i februar neste år.

I kulissene står regissør Teodor Janson, som skal ta vare på og utfordre spennet mellom humor og alvor som Kråkevik er kjent for. Og siden det musikalske vil spille en stor rolle I denne forestillingen har hun med seg på scenen et firemannsorkester ledet av kapellmester Tove Kragset.

Billettbegrensning 10
 • PRISNIVÅ 1

  595.00 NOK

  (ink. 30.00 NOK avgifter.)

 • PRISNIVÅ 2

  545.00 NOK

  (ink. 30.00 NOK avgifter.)

 • PRISNIVÅ 3

  495.00 NOK

  (ink. 30.00 NOK avgifter.)

 • PRISNIVÅ 4

  395.00 NOK

  (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Billetter er ikke tilgjengelig på web da salget ikke har startet ennå.

Vennligst prøv dette arrangementet litt senere, velg en annen dato eller start et nytt søk

Vennligst sjekk igjen senere for oppdateringer i informasjonen ovenfor i fanen I salg dato og klokkeslett.

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10