Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

GEIR WENTZEL BAND

17 mar
2017
fre
22:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start tirsdag, 07.02.17 22:01

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Geir Wentzel Band – Norges soulkonger – har holdt det gående i over 40 år og er fremdeles på hugget. Bandet er faktisk så gammelt at det har hatt en radiohit på Radio Lux!

Geir Wentzel med sitt Hammond B3 og sin trompet er kapellmester for et tett og spillelystent lag. Innenfor strenge musikalske rammer har ensemblet klart å skape en helt unik sound. Konseptet har vært uendret gjennom alle disse årene: Fem i kompet og fem blåsere får fjes til å smile, føtter til å trampe og hofter til å rulle. Bandet spiller soul, rhythm & blues, litt funk og litt jazz, på alvor. En musikalsk opplevelse like mye for kroppen som for hodet!

Blåserekka til Wentzel er et kapittel for seg. De har spilt med alt fra Jørn Hoel til Wenche Myhre. Under Notodden Bluesfestival i 1997 måtte legenden Ike Turner nærmest holdes vekk fra scenen i sin iver etter å jamme med bandet. Det samme gjaldt både Turners og B.B. Kings band som sto spilleklare bak scenen.

Geir Wentzel er født på Raufoss i 1949. I 1966 dukket Wentzel opp på det norske popkartet. Gruppen spilte heftig soul, men bak navnet Wentzel skjulte det seg en rekke personer som skulle få stor innflytelse i den norske popmusikken. Geir Wentzel Larsen, Arild Engh, Trond Eliassen, Sveinung Hovensjø og Inger Lise Andersen er alle navn som de fleste vil nikke gjenkjennende til selv i dag. "Get Closer" ble bandets eneste plateinnspilling og betraktes i dag som en norsk soulklassiker.

http://www.buckleys.no/

Foto: Per Ole Hagen

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    215.00-275.00 NOK

    (ink. 15.00-25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10