Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Foredrag med musikalske innslag

22 jun
2017
tor
19:00

Sør-Herøyveien 156 8850 HERØY

Salgsstart:
Start torsdag, 11.05.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Spennende foredrag i Herøy skoles aula som også blir ispedd musikalske godbiter av det store sangtalentet Øyvind Ottesen. Foredraget handler om Joseph John Armistead, kvekeren fra England som på starten av forrige århundre drev misjons og humanitært arbeid i Nord – Trøndelag og Helgelandskysten. Han drev opprinnelig med fiskeoppdrett og senepsfabrikk i England, skrev bøker om oppdrett, samlet inn engelske sagn og eventyr, og startet Englands første akvakulturskole i 1895. I en alder av 52 år begynner han sin virksomhet I Norge, og samler blant annet inn penger i England som finansierer fiskerhjem/forsamlingshus, skolebygninger og bedehus langs kysten, og han oppretter også et eget «sykehus» i Fjølviken i Nærøy kommune. Joseph John Armistead er fortsatt kjent i England for sitt arbeid innenfor akvakultur og som eventyrinnsamler, men hans innsats i Norge er lite kjent. Beretningen om hans arbeid i Norge vil særlig omhandle Skibbåtsvær Fiskerhjem, og kystbefolkningen på Herøy.

Dørene åpner kl.18.45
Varighet ca 1,5 time
Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett.

Arrangørens nettside
Link til facebook

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    120.00-220.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet