Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Fleet Foxes - Hovedsal

05 des
2017
tir
Arrangementet er utsolgt

Aldersgrense 18+

Salgsstart:
Start fredag, 07.04.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Ståplasser i Hovedsalen
Dørene åpner kl 19:00

Det er med stor glede vi annonserer at det amerikanske folkrockbandet Fleet Foxes tar turen tilbake til Norge, og Sentrum Scene 5. desember.

Bandet slapp i 2008 sitt selvtitulerte debutalbum som raskt mottok internasjonal annerkjennelse og toppet flerfoldige lister inkludert Rolling Stone Magazine og Pitchfork for beste album. Det solgte til gull i Nord Amerika og platina i både UK og Australia. Oppfølgeren "Helplessness Blues" som kom i 2011 mottok like strålende kritikker og landet bandet en GRAMMY-nominasjon.

De har tidligere besøkt Norge flere ganger, og i 2011 sto de på scenen på Øyafestivalen hvor VG, Dagbladet og Dagsavisen alle rullet 5’er på terningen. Samme år var de tilbake, og inntok et utsolgt Sentrum Scene, hvor Gaffa ga de 5 av 6 stjerner og skrev "Fleet Foxes består av uhyre flinke, samspilte musikere, som greier å gjenskape et krevende lydbilde i livesetting".

16. juni slipper de det etterlengtede tredje albumet "Crack Up", og i mars ga de ut låten "Third of May / ?daigahara" - en nesten ni minutter lang låt som er drevet av piano, tolvstrenget gitar, strengkvartett og Fleet Foxes varemerke; glitrende harmonier.

Vi gleder oss til konsert med publikumsfavorittene Fleet Foxes på Sentrum Scene 5. desember.

Link til facebook
Link til Offisielle nettsider

Konsertene på Sentrum Scene har 18 års aldersgrense, om ikke annet er oppgitt.
Se www.rockefeller.no for fullstendig program.
Praktisk info om konsertene finner du her
Nærmeste trafikknutepunkt er Brugata og/eller Jernbanetorget. Se ruter.no for mer info.

Billettbegrensning 10

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.