Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Elton John

29 jun
2017
tor
16:00

Aldersgrense 18+

4634 KRISTIANSAND S

Salgsstart:
Start fredag, 18.11.16 09:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Torsdag 29. juni er det duket for en av tidenes største musikalske ikoner på en fullstappet Bystranda i Kristiansand, når selveste Sir Elton John spiller opp til dans og euforisk allsang for tusenvis av publikummere.

Sir Elton John, en av verdens absolutt største artister og mannen bak de tidløse og klassiske låtene "Your Song", "Tiny Dancer", "Rocket Man" og "Candle In The Wind" tar med seg sitt fantastiske band til Kristiansand for å levere et spektakulært show denne sommerkvelden på Bystranda med gamle superhits og nytt materiale fra albumet ‘Wonderful Crazy Night’ som ble sluppet i februar i år.

Med over en kvart milliard solgte album og utallige priser, inklusiv seks Grammys, som er blitt akkumulert i løpet av sine fem tiår som aktiv artist, er Sir Elton Johns et internasjonalt fenomen. Han har over 69 gull- og platinaalbum og har gjort over 5.000 ulike konserter, godt hjulpet av over 50 topp-40 låter som bl.a. inkluderer "Candle In The Wind" fra 1997 – den mest solgte singelen i musikkhistorien med 33 millioner eksemplarer på verdensbasis.

Konserten er et samarbeid mellom Wait For It og Live Nation Norway, og en del av Sir Elton Johns Wonderful Crazy Night Tour.

Det er 18 års aldersgrense
Dørene åpner kl. 16.00 og stenger kl. 23.00
Ledsager=ordinær pris

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    795.00 NOK

    (ink. 45.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet