Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

DINGUS + BORGAR STOREBRÅTEN

27 feb
2017
man
21:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start lørdag, 07.01.17 18:33

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

DINGUS er et ungt alt.country/americana-band fra Drammen. Med inspirasjon fra storheter som Steve Earle, Jason Molina, Townes van Zandt og Wilco, plasserer Dingus seg i et mørkt countrylandskap, men klarer samtidig å bevare sin sympatiske framtoning.

Bandet slapp debutsingelen, “Time To Lose” på Safe & Sound Recordings i november 2014, og fulgte raskt opp med en rekke singler, deriblant en helt egen alt.country-utgave av boybandet One Directions låt “Fireproof”, med multitalentet Alexander Lindbäck (Seven Doors Hotel, St. Thomas) på laget.

18. november 2016 slapp Dingus sin selvtitulerte debutskive, innspilt i Parachute Studio. Albumet har allerede høstet gode omtaler, blant annet fra Jan Eiesland i Dust of Daylight som skriver:

“Dingus er et album vi ikke kommer utenom i 2016 når vi snart gjør opp status. Ikke bare et suverent debutalbum, men for min del vil denne være en av årets beste norske plater”.

Jens Christian Wiik, lapsteel/vokal | Mats Flem Norman, gitar/vokal | Emil Kraugerud, gitar/vokal | Simen Kjeksrud, bass | Stian Kjeksrud, trommer

https://www.facebook.com/dingusband/

BORGAR STOREBRÅTEN skriver fengende americana-låter med både brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus på de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss i det daglige – alt fra ungdommelig pågangsmot til det sviende nederlaget blir åpenhjertet formidlet gjennom musikk som går fra det lavmælte til det bombastiske.

Borgar Storebråten har de siste seks årene skrevet en mengde sanger. Debuten “The Road To Revelation” er blitt en skranglete og velprodusert plate bestående av 11 sterke låter godt plantet i den amerikanske rootsmusikken.

https://www.facebook.com/bstorebraten/

http://www.buckleys.no/

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    135.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10