Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

DDE - 25 års jubileumsturné

15 jun
2017
tor
22:00

Øvre Ole Bullsplass 3 5012 BERGEN

Salgsstart:
Start fredag, 07.04.17 14:00

Reservasjon:
Start fredag, 07.04.17 14:00
Stopp torsdag, 15.06.17 21:30

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

DDE – 25 års jubileumsturné

Et kvart århundre med Rai Rai!
DDE kan se tilbake på 25 år som et av landets mest populære band, og låta ”Vinsjan på kaia” har vært både katalysator og bærebjelke. Hva er det med tekst og melodi som gjør den så allmengyldig at en hel generasjon har trykket den til sitt bryst? Låta ble av Dagsavisen i 2014 kåret til Norges nye nasjonalsang, den siteres av statsråder, og Ole Paus parkerte alt da han hørte den på radio første gang.
Dette er utgangspunktet når DDE lager et dokumentarprogram for TV om ”Vinsjan på kaia” i anledning gruppas 25-års jubilum.

Rammen rundt dokumentaren er spesialkonserter i byene Bergen, Murmansk og Mo i Rana, som alle gjøres i løpet av tre dager og i denne rekkefølge. Her gis publikum mulighet til å ta del i programmet, og konsertene gjennomføres i løpet av dagene 15. - 17. juni 2017.

Konserten på Ole Bull Scene blir den første av de tre, og DDE har mange minner fra konsertscenen som tidligere het Maxime. DDE gjorde tidlig i karrieren mange konserterher, og torsdag 15. juni blir det gjensyn med både scene og Bergenspublikummet for Namsosbandet.

DDE runder som nevnt et kvart århundre i år, og maratonhelga med konsertene i Bergen, Murmansk og Mo er i innledningen av turneen som toppes med stor jubileumskonsert i Oslo Spektrum 14. oktober.

Dørene åpner 21:00
Konsertstart 22:00
Unummererte plasser
Ingen rabatt for ledsager

Billettbegrensning 10
  • Prisnivå

    465.00 NOK

    (ink. 30.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet