Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Darling West

19 jul
2017
ons
21:00

Aldersgrense 20+

Strandgata 18 4790 LILLESAND

Salgsstart:
Start tirsdag, 16.05.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Brygga Live Presenterer med Stolthet Darling West! Ekteparet Kreken spiller ikke bare sammen hjemme i sin egen stue, men er også å finne på veien og i studio med artister som Marit Larsen, Odd Nordstoga og Stein Torleif Bjella, mens Steensnæs er å finne bak gitarene når Bjørn Eidsvåg og Ingebjørg Bratland reiser ut på tur. Det er derimot når trioen kommer sammen den virkelige magien oppstår. Da produserer de låter som passer like godt inn i de folksomme gatene i Nashville, på de solfylte fjelltoppene i Hollywood Hills, og de regntunge bygdene rundt omkring i Norge. Countrymusikken er et amerikansk fenomen, men som nå er omfavnet av de fleste generasjoner over hele verden. Darling West har perfeksjonert uttrykket sitt siden sist, og rent musikalsk ligger de tett opp til samtidige artister som Sam Outlaw, Gillian Welch, Kacey Musgraves, Ryan Adams og Jason Isbell, mens ånden til Gram Parsons og Emmylou Harris hele tiden våker varsomt over dem.

20 års aldersgrense.
Ingen rabatt for ledsager.
Dørene åpnes kl 19:00.
Hovedartist ca. kl.21:00.
Alle rettigheter.


Link til facebook

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    225.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet