Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Cutting Edge

11 mai
2017
tor
19:00

Vaisenhusgaten 37 4012 STAVANGER

Salgsstart:
Start fredag, 27.01.17 10:15

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Cutting Edge ble startet i 1981 av en gjeng unge, entusiastiske og ambisiøse jazzmusikere: gitaristen Knut Værnes, saksofonisten Morten Halle, pianisten/keyboardisten Rune Klakegg, bassisten Edvard Askeland og trommeslageren Frank Jakobsen. Bandet spilte utelukkende eget materiale, hovedsakelig skrevet av Morten Halle og Rune Klakegg, men også med bidrag av Knut Værnes og Edvard Askeland.
Cutting Edge var i utgangspunktet et elektrisk band, med elbass, elgitar, Rhodes og synther, men med et blikk på det akustiske - bruk av akustisk piano, saksofoner, fløyter. Bandet hadde en visjon om å forene det åpne, improviserende i den nye jazzen med en større grad av kompositorisk struktur, dessuten å bruke rock og latinrytmer mer enn swinggroover.
Debutinnspillingen "Cutting Edge" i 1982 vakte oppsikt. De ble et svært populært band på jazzklubbene, med sin fusjon av heftig trøkk og melodiøse komposisjoner. Frank Jakobsen sluttet i bandet 1984 og ble erstattet av den17-årige Stein Inge Brækhus fra Os. Cutting Edge spilte også flere ganger for fulle hus på Stavangers berømte Jazzloft. Bandet ble oppløst i 1986, etter fem travle og spennende år, tre plateproduksjoner og utallige jobber i inn- og utland.
I fjor gjorde bandet et par eksklusive reunion-konserter. Dette er vi så heldige å få oppleve også under årets Maijazz. Cutting Edge stiller med hele originalbesetningen intakt, og med begge trommeslagerne på plass med hvert sitt trommesett og masse perkusjon. Det er en fremdeles entusiastisk gjeng musikere som stiller på Stavangeren denne festivalkvelden.
Knut Værnes gitar, Morten Halle saksofon, Rune Klakegg tangenter, Edvard Askeland bass , Stein Inge Brækhus trommer og Frank Jakobsen trommer

Billettbegrensning 10
  • PRISNIVÅ 1

    300.00-350.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Ta meg tilbake til det Interaktive salkartet

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10