Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

CALL, DON'T TEXT / LIVE: 808INK (UK) + SUPP: NOVA AMOR

03 jun
2017
lør
22:00

Aldersgrense 20+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 21.04.17 11:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Call, Don't Text er et nyfødt klubbkonsept i Oslo som allerede har solgt ut Parkteatret to kvelder på rad. Lørdag 3. juni runder de av årets beste dag, Musikkfest Oslo, med sexy musikk, minikonsert og fest!

Hip hop er full av dynamiske duetter. Fra Eric B. og Rakim til OutKast er sjangerens historie stadig blitt drevet frem av styrken i twosomes. Og selv om de fortsatt er i en tidlig fase av sin karriere, er 808INK fast bestemt på å bli den neste store duoen å legge merke til.

808INK stammer fra London, og dukket først opp på scenen i 2015. 808INK høres ikke ut som noe eller noen andre. Til tross for tunge hip hop-produksjoner og, ja, å være britiske, er de på ingen måte i samsvar med lyden av grime eller andre kjennetegn på sitt hjemland.

Nylig landet de en tredjeplass på Spotifys UK Top 50 Viral, og med konstant spinn på BBC Radio 1 / 1Xtra, Beats 1, Rinse FM og andre, fortsetter 808INK å slippe oppsiktsvekkende og smakfull musikk.

Klubb
Dørene åpner kl. 22.00
ID: 20

facebook.com/808inkmusic
facebook.com/Callwithanoldphone

Mer info: parkteatret.no

Billettbegrensning 10
  • UNUMMERERT

    220.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet