Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

BLUEGRASSAFTEN: ILA AUTO + THE ORIGINAL FIVE (SE)

09 mar
2017
tor
21:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start onsdag, 15.02.17 22:17

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

På Bluegrassaften i mars får vi oppleve en norsk/svensk forbrødring med det ypperste av bluegrass fra begge sider av grensen. Begge band har spilt hos oss før, så vi vet godt at to forrykende konserter er i vente.

ILA AUTO

Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass og har i over ti år vært landets mest aktive bluegrassband. Det er få band som kan matche energien deres på scena. Gjennom over 600 konserter, både på festivaler og klubber i Norge og Europa, samt en rekke barnekonserter på skoler og kulturhus landet rundt, har bandet på sine tolv år fått rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, for å sitere en anmelder.

Ila Auto har flere utgivelser bak seg, både på norsk og engelsk. Musikken deres er en kraftig kombinasjon av klassisk bluegrassinstrumentering låter med fiffige tekster og energien fra et fullspekka rockeband. Deres siste utgivelse er EPen “Pent Brukt” som kom ut i april 2016.

Matias Hilmar Iversen, gitar/vokal | Stein Are Fevang, dobro/vokal | Kristoffer Iversen, kontrabass/vokal | Kay Arne Sulutvedt, banjo/vokal |Kai Henrik Ryen, mandolin/perkusjon

http://www.ilaauto.com/

https://www.facebook.com/ila.auto/

THE ORIGINAL FIVE (SE)

Det svenske bluegrassbandet The Original Five fra Malmø har siden oppstarten i 2010 jobbet med å foredle og rendyrke musikken sin. Høsten 2015 ble de invitert til å spille på International Bluegrass Music Association sin bluegrassbransjefest, World of Bluegrass, i Raleigh i North Carolina. Her høstet de inspirasjon, nye kontakter og positive tilbakemeldinger i fleng fra det amerikanske bluegrassmiljøet.

Med et sterkt utvalg av eget låtmateriale og bra vokal- og instrumentalprestasjoner, spilte gutta seg nesten til topps på European World of Bluegrass i den nederlandske byen Voorthuizen i 2016 - bandet endte på en andreplass i publikumspriskategorien.

Vi kan forvente oss nydelig flerstemt sang og fremragende instrumentalisme med stor innlevelse når The Original Five fremfører sin blanding av original bluegrassmusikk og utmerkede versjoner hentet fra det klassiske bluegrass- og countryrepertoaret. Bandets siste utgivelse er albumet “Happy Landing” som kom ut i fjor.

Dan Englund, bass/vokal | Johan Malmberg, banjo/fele/vokal | Daniel Olsson, dobro |Jonas Svahn, gitar/vokal

http://www.theoriginalfive.se/

https://www.facebook.com/theoriginalfive/

Scenetider:

Kl 21:00 - The Original Five

Kl 22:00 - Ila Auto

http://www.facebook.com/Bluegrassaften

http://americanaforum.no/

http://www.facebook.com/americanaforum

http://www.buckleys.no/

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    115.00-165.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10