Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Batboner og Sin5

29 mai
2017
man
20:00

Aldersgrense 20+

Torggata 11 0181 OSLO

Salgsstart:
Start torsdag, 16.03.17 14:09

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Uhørt presenterer Batboner og TBA.

Batboner er et band som bygger på en musikalsk tradisjon som ble startet av band som Christian Death og Bauhaus på slutten av 70-tallet. Musikken kan beskrives som avant garde punk, men kalles gjerne deathrock blant «innvidde». Det firehodede flaggermuslemmet er ikke redd for slike sjangerbenevnelsen, men lar seg heller ikke stoppe av dem. Musikken er i førersetet og alt som kan plasseres naturlig oppå den musikalske grunnmuren blir (mis)brukt. Batboner er unikt i norsk sammenheng, men forsøker også å bidra med noe nytt internasjonalt. Hemmeligheten ligger blant annet i bruken av flere melodilinjer og riff som går samtidig og skaper en fengende kompleksitet. Bandet, som ble startet av Yod Amygdala (gitar - ex-Mehe og ex-Loveplanet) og Floyd (vokal) i 2009, har gjennomgått mange utskiftninger og består nå videre av In Absentia Dei (bass - A Melodic Shimmering Form, Serp og ex-Dead Lazarus) og Zonetripper (trommer).

SIN5 kommer også!

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    100.00 NOK

    (ink. 10.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Mer informasjon

Uhørt er en intim kulturscene og cafè ved Youngstorget i Oslo. Vi tilbyr miljøbevisst (kortreist) mat og variert kaffe- og cocktailmeny. Uhørt ligger midt i hjertet av Strøget Torg og er et originalt lokale med en rå og upolerte stil.

Som kulturscene ønsker vi å gi plass for nye uttrykk og artister. Vi ønsker å være en lanseringsplattform for nye artister, med alt fra live musikk, DJ´s, teater, slampoetry til stand-up m.m.

Uhørt skal overraske, inspirere og utfordre Oslos kulturscene.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet