Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Bad Influence

10 apr
2017
man
20:00

Aldersgrense 20+

Torggata 11 0181 OSLO

Salgsstart:
Start onsdag, 15.03.17 17:24

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Bandet er et energisk pop/ rock band som har spilt sammen siden 2011. Bandet overrasker med egen musikk og rå framføring og med klare elementer fra blues og soul i musikken, skiller Bad Influence seg ut fra mengden av norske pop- og rockeband. Bandet henter inspirasjon fra b.la John Mayer, Michael Jackson og Lenny Kravitz.

Bad Influence startet i det små i kystbygda Flatanger i forbindelse med Ung Kultur Møtes (UKM) i 2011. Allerede på første forsøk klarte de kunststykket å gå helt til landsmønstringa. Senere harde etablert seg som et bunnsolid band i regionen. I 2012 ble de nordtrønderske mestere i pop og rock; i det påfølgende trønderske mesterskapet kom de helt oppe på en andreplass. Denne suksessen førte med seg mange nye spillejobber. Storåsfestivalen, Steinkjerfestivalen og Blues In Hell er blant festivalene som har fått besøk av kvintetten.

I juni 2016 kom EP´en «Change of scenery» ut og debuterte på1.plass på iTunes i Norge. Ep´en fikk gode anmeldelser fra flere aviser:«En funky Lenny Kravitz-aktig plate med rocka riff og solide låter. Bad Influence har allerede gjort seg bemerket som liveband. Denne plata har potensial til å gjøre dem bemerket på hjemmemarkedet.» - Enok Moe, Trønderavisa.«Med deres nye ep har de tatt et skritt mot noe som har potensial til å bli noe stort. Fortsetter de i denne retninga vil det bli veldig spennende å se hvor de havner.» Jonas Olsen, Namdalsavisa.

Bandet består av:

Tora Dahle Aagård: Gitar og vokal

Isak Seltveit: Bass

Andreas Dahle Aagård: Gitar

Vetle Dahle: Trommer

Guri Tranås: Kor og perkusjon

Ellers kan dere lese mer om Bad Influence, se videosnutter og høre tidligere utgivelser påwww.facebook.com/badinfluencenorway eller https://soundcloud.com/badinfluence1

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    100.00 NOK

    (ink. 10.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Mer informasjon

Uhørt er en intim kulturscene og cafè ved Youngstorget i Oslo. Vi tilbyr miljøbevisst (kortreist) mat og variert kaffe- og cocktailmeny. Uhørt ligger midt i hjertet av Strøget Torg og er et originalt lokale med en rå og upolerte stil.

Som kulturscene ønsker vi å gi plass for nye uttrykk og artister. Vi ønsker å være en lanseringsplattform for nye artister, med alt fra live musikk, DJ´s, teater, slampoetry til stand-up m.m.

Uhørt skal overraske, inspirere og utfordre Oslos kulturscene.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10