Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

ARTICLES FOUND

03 apr
2017
man
21:00

Aldersgrense 20+

Lille Grensen 7 0159 OSLO

Salgsstart:
Start torsdag, 09.03.17 21:15

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Articles Found er et nydannet band fra Oslo og omegn som er inspirert av den mer rocka varianten av americana: roots, swamp, southern, heartland og countryrock. De byr på albumspor, B-sider og annet smågodt fra repertoarene til Tom Petty, John Fogerty/CCR, Wilco, Steve Earle, TheJayhawks, John Hiatt m.fl.

Articles Found består av:

Pål Asheim (bass) startet sin musikalske historie i Halden med Young Lords og Saturday Cowboys på 70- og 80-tallet. Han har siden spilt med bl.a. Casino Steel, Claudia Scott og bluesartisten Harald Styhr.

Håkon Øgreid (lead gitar) liker stort sett all gitarbasert musikk og spiller mye forskjellig – fra jazz til metall og alt i mellom.

Morten Stien (gitar) var aktiv i flere band i Haldens rockemiljø på slutten av 70- og begynnelsen av -80 tallet, bl.a. som gitarist og tenorsaksofonist. Har de senere årene traktert gitarer i ulike blues- og americana-inspirerte bandprosjekt i Bærum/Oslo.

Tommy Henriksen (trommer) har spilt i en rekke coverband i inn- og utland, inkludert puber og festivaler i England og Ungarn.

Anders Aunbu (vokal) har sin dragning mot rock’n’roll og country til tross for 25 års fartstid som vokalist i storband, deriblant flere år i Asker Storband under Jens Wendelboes ledelse.

https://www.facebook.com/articlesfound/

http://www.buckleys.no/

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    115.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10