Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Alice i Eventyrland

29 jun
2017
tor
13:00

Kirkeveien 0268 OSLO

Salgsstart:
Start tirsdag, 23.05.17 10:00

Reservasjon:
Start tirsdag, 23.05.17 10:00
Stopp torsdag, 29.06.17 12:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Spilles i sirkusteltet ved Monoloitten i Frognerparken

Lewis Carolls eventyrlige historier om Alice finnes i mange innpakninger, men når andreklassen ved Teaterhøgskolen i Oslo slår seg sammen med regissør Mads Bones og komponist Kyrre Havdal kliner de til med en splitter ny, leken og musikalsk forundringspakke skreddersydd for skuespillerensemblet i sirkusteltet. Vi møter Alice i bryllupet til sin far og stemor. Ikke bare er hun brudepike; hun skal også opptre med sang. Hjertet hamrer, og rett før teppet går opp, tar det et hopp. Det er da hun får øye på kaninen, en tykk liten sprett i sin beste alder. Idet han haster forbi henne snubler han i egne ben, og en bunke løpesedler flyr gjennom lufta. "FOLKEFEST I FOLKEPARKEN" står det på dem. "Dægger, der røyk jeg på en skikkelige smell, og det har je'kke tia til", sier han, mens han samler sammen løpesedlene og fyker videre. Det svimler for henne. I forbauselsen over å bli tilsnakka av en lubben kanin følger hun etter der han presser seg inn og forsvinner gjennom et litt for trangt kaninhull. Alice faller og faller, hun svever, før hun til slutt lander mykt på en ei dunpute – hun har landet i eventyrland. Og eventyrlandet er et vidunderland hvor alt går an. Der kan man møte på hva eller hvem som helst; også seg selv.

Ledsager = Full pris
Ingen aldersgrense
Varighet 60 u/pause
Kiosk
Ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede
Adkomst / kollektivtransport : 12-trikken eller 20-bussen til Vigelandsparken

Arrangørens nettside: Arrangørens nettside

Billettbegrensning 10
  • Prisnivå 1

    100.00-295.00 NOK

    (ink. 15.00-25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet