Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Oslo World Music Festival: Yasmine Hamdan (LB/FR)

03 nov
2017
fre
21:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start tirsdag, 09.05.17 09:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Yasmine Hamdan har ingen identitet. Det mener hun ihvertfall selv: "Jeg tror ikke jeg vet hvordan det er å høre til et sted", sa hun i et ferskt intervju. Hamdan ble født i 1976, året etter Libanons brutale borgerkrig brøt løs, men selv etter oppveksten i eksil har hun vært en del av så mange ulike kulturer at knapt en eneste av dem kan kalles hennes egen.

Denne hybride mellomposisjonen løper gjennom hele hennes kunstnerskap som en mektig kraft man ikke kan fjerne blikket fra. Rundt årtusenskiftet var Hamdan den ene halvdelen av den banebrytende gruppen Soapkills, som regnes som et av de aller første indiebandene fra Midøsten. Det førte til hennes første møte med det beryktede "verdensmusikk"-begrepet, der europeiske plateselskaper stusset over at duoen ikke lot seg redusere til en endimensjonal orientalisme.

Denne kvaliteten har vedvart - og egentlig kun blitt mer intens - ved Hamdans musikk, som på hennes blendende vakre nye soloalbum. Spilt inn sammen med Sonic Youth-trommis Steve Shelley, er "Al Jamitat" en krysning av skjør akustikk og truende elektronikk. Formen sitter dermed som støpt til innholdet, som dreier seg om de mange mutasjonene som finnes i den arabiske verden.

Ved å synge på arabisk, fortsetter hun sin kunstneriske kamp mot populismen slik den arter seg politisk såvel som musikalsk. Å være nomadisk, mangfoldig og umulig å plassere er tross alt hva det vil si å være verdensborger.

Les mer om Yasmine Hamdan på hennes facebookside , og lytt på Soundcloud.

18 års aldersgrense
Dørene åpner kl. 21.00
Kun ståplasser

For mer info se Parkteatrets hjemmeside og facebookside ,.

Billettbegrensning 6
  • Unummererte plasser

    240.00-300.00 NOK

    (ink. 20.00-25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet