Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

John Moreland

29 aug
2017
tir
20:00

Aldersgrense 18+

Øvre Ole Bullsplass 3 5012 BERGEN

Salgsstart:
Start onsdag, 03.05.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

John Moreland til Bergen Live Sessions

31 år gamle John Moreland er en av Oklahomas aller ypperste alternative country-artister. Moreland begynte sin karriere i diverse punk- og hardcore-band før han fant sitt hjem i den røslige og grovkornede delen av country-spekteret.

Og det skal ikke stå på produktiviteten. Bare i 2011 ga han ut to plater og to EP’er. Musikalsk trives han best et sted mellom Steve Earle, Townes Van Zandt og Guy Clark, sjekk for eksempel hans siste plate ”High on Tulsa Heat”. Et must for alle som liker countryen sin staffasjefri og direkte.

Moreland er en kar som trives godt med å gjøre det meste selv, det innbefatter alt fra å skrive og produsere selv til å selge platene via sin egen postordre bedrift, inspirert av hans egne favorittplateselskaper, Level Plane Records og Dischord Records.

Han er også kjent for å skriver sangene sine med hjertet utenpå skjorten. Formidlingsevnen han besitter er også helt unik. Han kan gjøre den tristeste historien til noe vakkert og nesten oppløftende.

Flere av sangene hans har blitt brukt i TV-serier, tre av dem i storsuksessen, Sons of Anarchy. Kanskje vi får høre "Heaven," "Gospel," eller "Your Spell" når han kommer til Bergen Live Sessions på Lille Ole Bull tirsdag 29. august? Her er det bare å spisse ørene og forberede seg på en ordkunstner av rang.Garderobe inkl i billettpris

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions høsten 2017

Les mer om Bergen Live Sessions her bergenlive.no/sessions

Bergen Live Sessions facebookside

Billettbegrensning 6
  • ståplass

    285.00 NOK

    (ink. 35.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet