Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Ziggy Alberts (AUS)

04 aug
2017
fre
20:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 28.04.17 12:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Ziggy Alberts er en singer/songwriter, surfer, og miljøforkjemper fra Australias østkyst. Han synger inderlige fortellinger om personlige bestrebelser og erfaringer, oppveksten ved sjøen, miljøspørsmål og livet på veien.

I kjølvannet av hans svært vellykkede Australian Start Over Summer Tour, kommer Ziggy og gjengen nå tilbake til Europa. Fra juni til september legger de ut på veien i en van, med 30 headlinerkonserter og festivalopptredener på programmet.

Tell Me Europe Tour tar utgangspunkt i Ziggys mest personlige EP så langt, "Four Feet In The Forest". EP-en er inspirert av og skrevet på Ziggys første europaturné i 2015, der han spilte en rekke små konserter i åtte land - Norge inkludert. Nå tar Ziggy sangene tilbake dit de kom fra, sammen med noen av hans mest populære spor fra "Land & sea" (2014). Vent deg fullsatt sal med folk av alle slag som synger med til favorittlåtene sine.

Dørene åpner kl. 20.00
Kun ståplasser
18 års aldersgrense

ziggyalberts.com
facebook.com/ziggyalbertspage

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    275.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet