Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Hockney

15 jun
2017
tor
20:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start onsdag, 26.04.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Hockney er en popduo fra Oslo bestående av Sigurd Fandango og Vegard Setrom. 9. juni slipper de singelen "Vacation" på Mother Likes It Records, og uka etter tar de med seg fem gode venner på scena for å feire singelslippet med konsert på Parkteatret.

På singelen har Hockney samarbeidet med de to popmestrene Sean O'Hagan (Stereolab, The High Llamas) og Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl). Låta er derfor spilt inn dels i Ishaks studio i Oslo, dels hos O'Hagan i London. O'Hagan har laget strykearrangementet på låta, mens Ishak har produsert den. Sammen med Hockneys egne naturlige teft for deilige harmonier og catchy melodier, har det resultert i en leken poplåt som er et perfekt soundtrack for sommeren.

Hockney har tidligere gitt ut én singel, "Looking", som umiddelbart ble plukket opp og anbefalt av NRK Urørt. Urørt sammenliknet like godt bandet med Kings of Convenience og The Beach Boys.

18 års aldersgrense
Kun ståplasser
Dørene åpner kl. 20:00

facebook.com/hockneyband

For mer informasjon se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • UNUMMERERT

    170.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet