Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Luke Winslow-King (US)

15 jun
2017
tor
21:00

Aldersgrense 20+

Pløens gate 4 0181 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 07.04.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Luke Winslow-King gjør sin første norgeskonsert på Mono 15.juni. Dette blir hans første turné i Scandinavia.

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    170.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Mer informasjon

Den høyt respekterte webmagasinet American Songwriter skrev dette om Luke Winslow-King: A respected musicologist of American roots..” Det var i forbindelse med anmeldelse av det siste albumet "I´m glad trouble don´t last always" som kom i 2016 på kult- lablelen Bloodshot Records. Og de treffer spikeren på hodet, ingen tvil om det. Er det noe som denne multiinstrumentalisten har gjort seg kjent og anerkjent som, så er det nysgjerrigheten i å utforske sjangernes historie, blande dem sammen for så å komme ut som i en tonekunst som bare han gjør. En slags sammensurium av jazz, delta-blues, ragtime og pre-war amerikansk folkemusikk, som selvfølgelig kunne blitt navlebeskuende om ikke det har blitt presentert i et moderne og velprodusert antrekk, og med en ekstrem sterk låtskriving i bunnen. Det er easy-listening, men allikevel utrodrende og dristig.

Bare noen måneder etter at den kritikerroste releasen, han vil nå, for aller første gang, komme til Skandinavia, og besøker Cafe Mono i Oslo.

Luke Winslow-King endte opp i New Orleans, en by som har farget hvert eneste gen i han, men det var tilfeldig. Høsten 2002 var Luke 19 år og hoppet av skolen for å dra på turné med Woody Guthrie-covers. På sitt turnéstopp i NOLA ble bandets instrumenter og turnébuss stjålet, og dermed strandet de. Det ga Luke tid til å forelske seg i byen, for så å flytte dit, og han begynte å spille flittig på klubber og på gata sammen med andre visjonære musikere som "Washboard Chaz" Leary, George Porter Jr, Roberto Luti og The Loose Marbles Jazz Band. Året etter tilbrakte han i Tsjekkia for å studere musikk ved Charles University. Han studerte musikkteori sammen med avant-garde komponisten "Blue" Gene Tyranny, og i 2008 kom hans selvtitulerte debutalbum.

Hans siste album ” I´m glad truble don´t last always" kom etter bruddet med sin tidligere kone, og ble derfor et album der hjertesorg og fortvilelse er blitt til et inspirerende soundtrack for å ta seg selv i nakken, og gå videre. Det er selvfølgelig på tide at Luke Winslow-King kommer til Skandinavia, og vi er glade og stolte over at det endelig skjer i juni. Ikke gå glipp av dette.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet