Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

The Savage Rose

11 nov
2017
lør
20:00

Aldersgrense 18+

Georgernes Verft 12 BERGEN

Salgsstart:
Start fredag, 07.04.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

1967 var året det unge beatbandet The Savage Rose møttes for første gang. Siden den gang har danskene uredd ledet oss gjennom psykedelisk rock, jazz, klassisk og verdensmusikk - alltid med sin politiske bevissthet som bakteppe og med Annisettes særegne stemme i front. Fem årtier senere står bandet sterkt som aldri før. Bli med på The Savage Rose sin jubileumsfeiring!

Som ett av Skandinavias mest sjelsettende og betydningsfulle rockeband gjennom tidene, går The Savage Rose selvsagt ikke stille i gangene når de fyller 50. Jubileumsåret startet med et brak med tre utsolgte konserter på Det Kongelige Teater i København – på samme sene hvor teateret 45 år tidligere oppførte ”Dødens Triumf” med musikk av nettopp The Savage Rose.

Nå går veien videre gjennom det danske land og ut i verden. The Savage Rose har alltid vært et utadvendt konsertband som ved flere anledninger har gjestet Bergen.

The Savage Rose, med Thomas Koppel og Annisette i spissen, har vært med på å revolusjonere dansk rock og samtidig definere den som en egen scene. Dog er det ikke kun musikken deres som har satt dem på verdenskartet: også deres politiske kamp for samfunnets svakeste gjør dem bemerkelsesverdige og aktuelle den gang som i dag.

The Savage Rose fikk stående applaus i danske medier etter jubileumskonsertene på Det Kongelige Teater. Berlingske Tidende meldte om en ”rørende og velspillet musikalsk rejse gennem det eventyrlige bagkatalog”, mens Extrabladet kort og godt gikk for overskriften ”Livets triumf for Annisette” og kalte konserten for en ”forrygende helaftensforestilling”.

The Savage Rose består i dag av: Annisette Koppel (vokal), Naja Rosa Koppe (kor), Amina Carsce Nissen (kor), Palle Hjorth (orgel, synth m.m.) Rune Kjeldsen (gitar), Frank Hasselstrøm (trombone, klaver) og Jacob Haubjerg (bass).


Ståplasser.
Aldersgrense 18 år (leg.plikt)
Dørene åpner kl 19.00, konsertstart ca kl 20:00
Bar med øl/vin
Varighet: ca 90 minutter.

Les mer om The Savage Rose på webside og facebookside.

Bergen Live (arrangør) webside og facebookside

Billettbegrensning 10
  • Ståplasser

    355.00-405.00 NOK

    (ink. 35.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

NB: Enkelte pristyper har spesielle regler. Trykk på infoikonet til hver pristype for å lese regelen

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet