Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

The Drums (US)

25 sep
2017
man
19:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 07.04.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Tre år etter forrige album forbereder nå The Drums utgivelsen av sitt fjerde, «Abysmal Thoughts». Til høsten legger de ut på europaturné, og 25. september går turen til Parkteatret.

Første smakebit fra albumet er «Blood Under My Belt», som hadde premiere på Pitchfork for ikke lenge siden. I typisk The Drums-ånd er det en hjerteskjærende låt forkledd som solskinnspop.

Den nye plata er spilt inn over det siste året og tre månedene, med den samme gitaren, synthen og trommemaskinen bandets grunnlegger og frontfigur Jonny Pierce har brukt siden starten. Med «Abysmal Thoughts» har han laget albumet han alltid har hatt på hjertet. Siden det er The Drums vi snakker om, er selvsagt hjertet knust, men det er en type hjertesorg det er skjønnhet og til og med lykke å finne i.

– Jeg sa jeg ville la livet skje; universet lyttet, og kjørte meg knallhardt. Men helt ærlig, jeg lager forferdelig kunst når jeg har det bra. Det som blir hos meg lengst – og som treffer andre – er alltid det som kommer ut av elendighet.

The Drums har besøkt Parkteatret to ganger tidligere, begge til stor glede for både publikum og anmeldere. Fem år etter forrige konsert gleder vi oss enormt til å få dem tilbake!

«Abysmal Thoughts» slippes 16. juni på Anti Records.

thedrums.com
facebook.com/wearethedrums

Dørene åpner kl. 19.00.
Kun ståplasser.

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    275.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet