Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

The Black Angels (US)

12 sep
2017
tir
19:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 31.03.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Austin, Texas’ neopsykedeliske rockere The Black Angels kommer til Norge, med ny plate på lasteplanet!

Bandet, oppkalt etter Velvet Undergrounds klassiske «The Black Angel’s Death Song», fant sammen i 2004 og består av Alex Maas, Christian Bland, Kyle Hunt, Stephanie Bailey og Jake Garcia. 21. april slipper de sitt femte studioalbum «Death Song», produsert av Phil Ek (Built To Spill, Fleet Foxes, The Shins).
«Hvis du skal synge noe, kan det like så godt være noe viktig», sier vokalist og bassist Alex Maas om den nye plata. For selv om den er skrevet lenge før fjorårets giftige amerikanske valgkamp og usikkerheten den førte med seg, utgjør låtene et skremmende presist soundtrack til dagens splittende og angstfremkallende USA-klima.

«Death Song» er uten tvil bandets mest politiske plate siden debuten «Passover» kom i 2006. Den gang ble den kalt «årets mektigste plate» av NPR, og var ifølge Austin City Limits «en tidsmaskin til undergrunnens anti-etablissementslåter på slutten av 60-tallet». I tiåret som har gått, har The Black Angels sluppet en rekke kritikerroste plater og bygd opp en stor internasjonal fanbase. Billboard roste den voldsomme kraften i «Directions To See A Ghost» (2008), mens Rolling Stone begeistret meldte at den kombinerte de borende gitarende fra Velvet Undergrounds tidlige opptredener, raga-tilbøyelighetene på sene Fillmore-jams, og The 13th Floor Elevators syrete stamping. Bandet entret for første gang Billboards topp 100 med 2010-utgivelsen «Phosphene Dream», som BBC utropte til årets rockealbum, og fulgte i 2013 opp med «Indigo Meadow», som Mojo mente perfekt balanserte støy og melodi.

Ved siden av den solide diskografien, har bandets liveshow tatt musikken til nye og ekstatiske høyder. På scenen spiller de ifølge The New York Times «psykedelisk rock som om 60-tallet aldri tok slutt», og det har de gjort på turné med alt fra The Black Keys og Queens Of The Stone Age til Wolfmother. Vi gleder oss stort til å få oppleve det live på Parkteatret i september.

theblackangels.com
facebook.com/theblackangels

Dørene åpner kl. 19.00.
Kun ståplasser.

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    350.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet