Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Garness slippkonsert

09 mai
2017
tir
19:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 24.03.17 12:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Tvillingene Ingelin og Hildegunn i duoen Garness slipper sitt etterlengtede tredjealbum, «Canyons and Mountaintops», 28. april 2017. 9. mai inviterer de fans og nye lyttere til slippkonsert på Parkteatret!

Garness videreutvikler sitt unike sound basert på den spesielle samklangen deres forhold som eneggede tvillinger legger til rette for. Deres akustiske popmusikk oppleves enda mer edgy og kraftfull nå enn på de forrige platene, med et mer rendyrka bandsound, flere elektriske elementer, mer energi i vokalframførelsene og mørkere klangeffekter. Låtmaterialet avspeiler tittelen – her favnes livets opp- og nedturer, tekstlig og musikalsk. Sammen med bandet, som består av medprodusent Torjus Vierli på tangenter, Ruben Fredheim Oma på bass og Thomas Gallatin på trommer, gleder de seg til å invitere publikum inn i sitt univers av følelser og stemninger.

I slutten av mars slippes singelen «Come down». Låten ber oss insisterende om å klatre ned fra de kalde, ensomme høydene vi har karret oss opp på i håp om å føle oss mer betydningsfulle; ned til et sted der vi kan være fornøyd med å være oss selv; ned til hverandre og til det som betyr mest i livet. Jentene har latt seg inspirere av den betegnelsen som psykologene har gitt dagens unge, «generasjon prestasjon», og ønsker å inspirere til å tørre å være sårbare og vise raushet overfor både seg selv og andre.

Tvillingene, som skrev sine første låter i 5-årsalderen, har tidligere gitt ut to plater til gode kritikker, «The Good or Better Side of Things» (2008) og juleutgivelsen «Barnet i krybben» (2009/13), som av Dagbladet ble omtalt som «årets beste norske julealbum». Duoen ble for alvor kjent for store deler av det norske folk da NRK i 2013 sendte en timelang konsert med Garness og deres artistvenner på lille julaften. Programmet ble et av de mest sette på TV den julen.

I tillegg til å turnere som Garness, har de i perioder opptrådt i bandet til artister som Sigvart Dagsland, Odd Nordstoga og Marit Larsen. I desember i fjor var Garness hyppig å høre på norsk radio, da låten «Julens sang», et samarbeid med Stavanger Gospel Company, ble A-listet på P1.

facebook.com/GarnessFans

Dørene åpner kl. 19
Aldersgrense 18 år

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    275.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet