Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Death By Unga Bunga + Special guests: Pom Poko - Yngling (fri alder)

30 apr
2017
søn
18:00

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start mandag, 06.03.17 14:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Norges nye garasjerock-konger Death By Unga Bunga tar med seg Urørtfinalistene i Pom Poko og spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden. De spiller også for de over 18 år senere på kvelden.


Verden! Hils på Death By Unga Bunga. Fem fæle fyrer fra Norges garasjerock-hovedstad, Moss. Og som tatt ut av eventyrene: Bandet ble faktisk samlet etter at vokalist Sebastian Ulstad Olsen holdt audition i sin egen garasje, våren 2007. Siden har Death by Unga Bunga spredt sin energiske miks av garage, psykedelia og powerpop til et stadig større publikum over hele den vestlige verden. Som en ildkule har de rastløst besøkt by etter by, sted etter sted. Å oppleve bandet live er opplevelse man aldri glemmer, en opplevelse som best beskrives som å bli truet av en rock’n’roll-tornado.

2016 var DBUBs mest produktive år til nå. De ga ut sitt fjerde album «Pineapple Pizza» i mars, og i september kom reutgivelsen av debutalbumet «Juvenile Jungle», samtidig med tre splitter nye låter på EP-en «Fight!». Tre utgivelser på ett år skulle nesten tilsi at man kan gi seg noen velfortjente klapp på skulderen, men mossebandet hadde selvfølgelig ingen planer om sette ned tempoet.

Bandet har hintet heftig om ny musikk i 2017 også, men nå er det først og fremst livespilling som står på agendaen. De har allerede rukket en liten Norgesturné med labelkompisene i Kråkesølv, og er i skrivende stund ute på en måneds headlinerturné i USA, hvor de skal reise kyst til kyst trøkket inn i en kompakt varebil. Ikke gå glipp av et av Norges absolutt beste liveband når de kommer til Parkteatret. Bestill deg gjerne en pizza på veien.

deathbyungabunga.no
facebook.com/deathbyungabunga

Fri alder.
Dørene åpner kl. 18.00.
Kun ståplasser.

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    120.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet