Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Gang of Youths (AU)

23 mai
2017
tir
19:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start onsdag, 01.03.17 09:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Et av de kuleste nye indiebanda vi har hørt på lenge har endelig bekreftet sin første Oslo-gig! 23. mai kommer de til Parkteatret.

Den Sydney-baserte kvintetten Gang of Youths er regnet som et av Australias mest imponerende liveband. Bandet består av David Le’Aupepe, Joji Malani, Maxwell Dunn, Jung Kim og Dominik Borzestowskzi, og med sine kombinerte musikalske talenter, ambisjoner og flid har de frembragt strålende kritikker fra Australia og hele verden.

Debutplaten «The Positions» fra 2015 landet som #5 på ARIA-listene, og mottok en rekke priser – inkludert fem på den australske ARIA-tildelingen. I 2016 fortsatte bandet trenden med EPen «Let Me Be Clear», som spratt rett opp til enn andreplass på listene og førte til utsolgte arenaer over hele Australia og en internasjonal kometkarriere.

Med en dyp, humanistisk, poetisk, og mesterlig lyrikk resonnerer Gang of Youths musikk på tvers av generasjoner. «Jeg vil at folk skal føle seg akseptert, håpefulle, og større. Det handler om å koble hjertet. Det er det viktigste vi gjør», sier Le’Aupepe. Med mer ny musikk på trappene og store turné-planer, ser bandets fremtid utvilsomt lys ut.

Dørene åpner kl. 19.00
Kun ståplasser

facebook.com/GangOfYouths
gangofyouths.com

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    320.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet