Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Jake Miller (US) - Yngling (fri alder) +Supp: Over Atlantic (UK/US/SE)

27 apr
2017
tor
18:00

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start onsdag, 01.03.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Endelig kommer Jake Miller til Norge! Torsdag 27. april spiller den populære popartisten på Parkteatret.

Ved starten av fjoråret bestemte den 23 år gamle artisten, modellen og skuespilleren Jake Miller seg for at det var på tide med noe nytt, og begynte arbeidet med EPen «Overnight».

Siden 2012 har Miami-gutten holdt den svært dedikerte fanskaren ved like ved å stadig bevege seg i nye, overraskende retninger. Fansen, kjent som «the Millertary», utgjøres av over en million følgere på Instagram, 650 000 på Twitter og 550 000 på YouTube. I 2016 hadde gjennombruddshiten «First Flight Home» passert 100 000 digitale salg, og «Dazed and Confused» (ft. Travie McCoy) 11,5 million Spotify-avspillinger. Underveis var han omtalt av Popstar Magazine, Pop Scrush, Teen.com, MTV, Just Jared Jr. og mange fler, og hadde opptrådd med alt fra Pharrell, Mac Miller, Ariana Grande og Flo Rida til Jason Derulo.

Da EPen «Rumors» kom ut i 2013, gikk den rett inn på første plass på iTunes-albumlista, og sendte Jake verden rundt på sin mest omfattende headlinerturné noensinne. Vel hjemme i Los Angeles fant han ny inspirasjon i artister som Pharrell, N.E.R.D og «old school» Justin Timberlake. Høsten 2016 så «Overnight» dagens lys, med et mer upbeat og funky sound enn noensinne.

Dørene åpner kl. 18.00.
Kun ståplasser.

facebook.com/jakemiller
jakemiller.com

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    195.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet