Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Skinny Lister (UK)

02 nov
2017
tor
20:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start mandag, 20.02.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

De britiske folkpunkheltene Skinny Lister skal ut på veien igjen, og legger turen innom Oslo og Parkteatret!

Skinny Lister er ikke noe standard britisk folkband. De er faktisk ikke standard på noe vis. Den London-baserte sekstettens sound tok form da Dan Heptinstalls folkperler fikk i seg en solid dose høylytt, løssluppen festmusikk. Siden har bandet vært på stadig nye eventyr, med konserter i Land Rovere, turnering på båt, opptredener på resturantbord, i hotellheiser og på parkeringsplasser, og – ettersom albumutgivelsene sendte dem på veien i Europa, Japan og USA – på headlinerturneer og som oppvarmere for Frank Turner, Flogging Molly og Dropkick Murphys.

I høst kom bandets tredje fullengder «The Devil, The Heart & The Fight», deres mest ambisiøse og fullendte utgivelse så langt. Det er en reinspikka rockeplate, med punka energi og elementer fra 80-tallspop som Adam Ant og Kate Bush strødd utover folklerretet. «The Devil, The Heart & The Fight» byr på klassiske, romantiske Skinny Lister-folkballader side om side med episke rock-shanties og inderlige, Dexys-aktige hyllester til fans de har møtt på veien.

Skinny Lister er det villeste festbandet du noen gang vil møte, dansende blant publikum og crowdsurfende til baren. Vi gleder oss til å se dem i aksjon hos oss!

Dørene åpner kl. 20.00
Kun ståplasser

facebook.com/skinnylister
skinnylister.com

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    275.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet