Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Kultureliten med Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum

13 mai
2017
lør
20:30

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start torsdag, 16.02.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum er tilbake med «Kultureliten»! Etter suksessprogrammet «Norske fordommer» på NRK, tok komikerduoen i høst sin samfunnsharselas til scenen. «Kultureliten» hadde premiere på Parkteatret 8. september, og i januar i år ble showet belønnet med Natt&Dags Osloprisen for «Årets live». Nå får de som gikk glipp av showet sist – eller vil ha en reprise – en ny mulighet!

Martin og Lars opphøyer seg selv til «kulturelite» og kommenterer samtiden slik de ser den. Gjennom stand up, sketsjer, musikalske innslag og ulike karakterer inviterer to av Norges mest unike og innovative komikere til et morsomt, uforutsigbart og energisk show som du ikke bør gå glipp av.

Martin Beyer-Olsen er blant annet kjent fra NRKs «Underholdningsavdelingen» og TV2s «Torsdag kveld fra Nydalen», og vant Komiprisen 2015 som årets mannlige TV-komiker for «Norske fordommer». Martin vant også Stå opp-prisen 2011. Han er i tillegg en av drivkreftene bak Parkteatrets årlige alternative humorfestival Crap åppå Park.

Lars Berrum er kjent fra blant annet TV2 Humor («Aktiv på dagtid»), NRK P3 og Natt&Dag TV, og var en av fjorårets nominerte til Stå opp-prisen. Han er utdannet sykepleier og tidligere norsk og nordisk mester i karate.

«Et forfriskende humorshow i en norsk scene der de store produksjonene stort sett er revy, stand up om kollektivtrafikk og omreisende julegallaer med profilerte komikere som peaket for 15 år siden. MER, takk!» – Natt&Dag

Dørene åpner kl. 20.30, showet starter kl. 21.00

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    300.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet