Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

BRY (IE) - Yngling (fri alder)

06 mai
2017
lør
18:00

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start torsdag, 02.02.17 19:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Irske Bry legger denne våren ut på headlinerturné i Europa, i kjølvannet av oppvarmingsjobben for Twenty One Pilots på deres utsolgte europaturné som var innom Oslo Spektrum i høst. Lørdag 6. mai kommer singer/songwriteren til Parkteatret og konserten har fri aldersgrense!

Brys historie begynner på Dublins slitne puber og klubber, hvor han spilte med en rekke ulike bandprosjekter, før han fikk en fiks idé: Å besøke alle land i verden. For å dele reisene sine med familie og venner, satte han opp YouTube-kanalen BriBryontour. En sen kveld lastet han opp en video der han spilte en av sine egne låter. Så forandret alt seg.

Hundrevis, tusenvis, og til slutt hundretusenvis av nye følgere kom til for å høre musikken hans. Gjennom personlige videoer, Q&As på nett og online-opptredener har Bry skapt en sjeldent direkte forbindelse til følgerne sine, og selvtilliten har vokst parallelt med repertoaret.

I tre år opererte han uten manager, plateselskap eller bookingagent mens hans spilte verden rundt, før Snow Patrol-trommis og Polar Patrol-grunnlegger Jonny Quinn plukket ham opp. På tampen av fjoråret kom den selvtitulerte albumdebuten, med singlene «Don’t Go Alone» og «You’re Alright».

facebook.com/bryontour

Dørene åpner kl. 18.00.
Kun ståplasser.

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    220.00 NOK

    (ink. 20.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet