Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Silya

31 mar
2017
fre
20:00

Aldersgrense 18+

Møllebakken 7 3611 KONGSBERG

Salgsstart:
Start søndag, 29.01.17 19:09

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Silya & The Sailors består av vokalist og låtskriver Silya Nymoen og et utvalg håndplukkede musikere, The Sailors, fra både USA og Norge.
I 2016/2017 slipper Silya en EP triologi. De to første EPene er spilt inn med Silya & The Sailors. På den tredje EPen har Silya fått med seg Det Norske Kammerorkester, og har dermed utvidet “Sailors” med et strålende orkester. Triologien vil bli tilgjengelig på digitale plattformer, i tillegg til at Silya gleder seg til å slippe hele EPen på både CD & vinyl.

Silya er født og oppvokst i Oslo, der hun sang i skolekor og spilte klassisk piano fra 8 års alderen. Da hun var 15 år begynte hun å danse, tok senere hovedfag i moderne/jazz dans på Statens Ballethøgskole (KHIO) og var samtidig medlem av flere streetdance kompanier som gjorde shows for ulike scener, tv-produksjoner og artister. Etter studietiden jobbet hun også som danser/sanger i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story.
Silya’s første musikalske suksess var som vokalist i den vellykkede, banebrytende norske hip-pop gruppen Multicyde. De var signet til Warner Music, ga ut to album og hadde tre #1 hits i Norge, og turnerte i Skandinavia og Tyskland.
Etter Multicyde ble Silya signert hos Murlyn Music Group i Stockholm som fokuserte på henne som låtskriver. Columbia Records i New York fattet interesse for Silya, og signerte henne som solo artist. I 2006 flyttet hun til New York hvor hun umiddelbart følte seg hjemme. Gjennom arbeid i USA kom Silya raskt i gang med å skrive låter med produsenter og musikere verden rundt og jobbet blant annet i New York, London, Los Angeles og Atlanta.
Silya jobbet aktivt som live artist i USA i en årrekke og spilte blant annet fast på «The Living Room» i NYC. I 2009 spilte hun inn albumet ”Peel Away” som ble utgitt gjennom plateselskapet Eusonia i 2011. ”Peel Away” er et sjelfullt og organisk album med eksperimentell instrumentering
I 2013 satte Silya sammen et nytt band som la grunnlaget for Silya & The Sailors, med trommer, bass, gitar, trombone og vokal som besetning. Dette ble starten på en ny kurs, med Silya som kaptein. Høsten 2013 returnerte Silya til Norge for å delta i TV programmet «Stjernekamp” på NRK1 der hun tok Norge med storm, og ble kåret til ”Norges Ultimate Entertainer”.
Dette åpnet mange dører i hjemlandet, og albumet ”Unanchored” ble i 2014 gitt ut på Silyas eget label med lisens hos Sony Music Norway. ”Unanchored” ble innspilt i ”Degraw Sound”-studio i Brooklyn med hennes amerikanske ”Sailors”. Albumet mottok strålende kritikk og Silya turnerte Norge rundt samme sommer med sitt norske mannskap av ”Sailors”.

Billettbegrensning 10
  • Unummerert

    355.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet

Din ordre

Ordredetaljer

Du har ikke valgt noen billetter
Billetter
Forandre på valgene dine til venstre
Billettene er ikke reservert ennå
Billettbegrensning 10