Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

FINK (UK)

24 sep
2017
søn
19:00

Aldersgrense 18+

Olaf Ryes Plass 11 0552 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 03.02.17 10:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Fink kommer i 2017 med et helt nytt studioalbum, og legger ut på turné! 24. september tar han turen tilbake til Parkteatret, tre år etter sin forrige, utsolgte konsert på huset.

Etter utgivelsen av sideprosjektet «Fink Sunday Night Blues Club Vol. 1», er Fin Greenall tilbake med bandmedlemmene Tim Thorton og Guy Whittaker – samt noen hemmelige gjester – og et helt nytt studioalbum og turné.

Greenall vokste opp i et hjem fylt med klassiske toner og folkmusikk, og fikk tidlig en sterk fascinasjon for gitarer. Men i løpet av tenårene oppdaget han rave, og dette resulterte i en eklektisk musikalsk karriere bestående av DJ-ing, trip hop og ambient techno. Interessen for det elektroniske avtok litt etter litt, før han til slutt søkte tilbake til sine barndoms røtter og gitaren.

Det var kanskje det lureste han har gjort. For siden 2006 har Fink vært Fink, som den eminente singer/songwriteren han er, med solide produksjoner og uimotståelige låter. Han kan minne litt om den rolige versjonen av Malcom Middleton, og har samarbeidet med John Legend, Professor Green og Amy Winehouse.

Det er høye forventninger til det kommende albumet, og gleden er stor over at han i høst kommer innom Oslo og Parkteatret!

Dørene åpner kl. 19.00.
Kun ståplasser.

finkworld.co.uk
facebook.com/finkmusic

For mer info se parkteatret.no.

Billettbegrensning 10
  • Unummererte plasser

    300.00 NOK

    (ink. 25.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Salgsinfo

Billetter selges på 7-Eleven og Narvesen inntil 1 time før dørene åpner, og i døra dersom det er billetter igjen når dørene åpner.

Dørene åpner normalt en time før arrangementsstart.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet