Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

Primus - Flyttet til Sentrum Scene fra Rockefeller

11 jun
2017
søn
Ingen billetter er tilgjengelig for øyeblikket

Aldersgrense 18+

Arbeidersamfunnets plass 1 0181 OSLO

Salgsstart:
Start fredag, 19.05.17 09:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Konserten er flyttet til Sentrum Scene fra Rockefeller
Et av rockhistoriens mest grensesprengende og genuine band er tilbake i den ultimate besetningen, når Primus kommer til Rockefeller til sommeren.

"Jerry Was A Race Car Driver", "My Name is Mud", "Tommy the Cat", "Wynona's Big Brown Beaver" ... San Francisco-bandet Primus var ansvarlig for noe av den mest cutting edge og originale rocken på 90-tallet. Nå er den definitive lineupen tilbake, med vokalit/bassist Les Claypool, gitarist Larry LaLonde og trommeslager Tim Alexander.

Primus ble dannet på midten av 80-tallet og albumdebuterte i 1989, og vakte umiddelbart oppsikt. Sentrert rundt Claypools unike spillestil skapte de et uttrykk som på samme tid klarte å være ultrafengende og eksperimentelt. Han har selv omtalt bandets musikk som "psykedelisk polka", og de byr på en salig blanding av funk, punk, metal og country, med en god dose galskap. Sentralt i Primus-universet står Claypools ironiske, vittige og humoristiske tekster.

Dørene åpner kl 20:00

Link til Facebook

Arrangementene på Rockefeller har 18 års aldersgrense hvis ikke annet er oppgitt.
Se www.rockefeller.no for fullstendig program
Praktisk info om konsertene finner du her

Billettbegrensning 6
  • UNUM

    490.00 NOK

    (ink. 40.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.