Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

The Weeknd

04 jul
2017
tir

Aldersgrense 15+

Salgsstart:
Start fredag, 16.12.16 09:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

The Weeknd + Special Guest Bryson Tiller.
Support: Cezinando og Dårlig Vane

Det er en øvre grense på maks 6 billetter per person.

Portene åpner kl 17:30. Eksakte spilletider blir tilgjengelige på et senere tidspunkt.
NB! Kun ståplasser - også i Golden Circle.
Ingen rabatt for ledsager.
Narvesen og 7-Eleven har ikke direktesalg, kun reservasjonsuthenting.
Konserten har ingen nedre aldersgrense, men barn under 15 år må være i følge med en voksen edru person over 23 år. Vi anbefaler på det sterkeste at barn under 12 år ikke blir tatt med på en konsert med så store folkemengder med trengsel, mørke og alkoholservering. Det kan oppleves som skremmende og utrygt for barnet.


Billetter til rullestol/ledsager kjøpes på 815 33 133 fra 16. desember kl 09.00
Rullestolbrukere henvises til eget område eller en plattform som gir en god utsikt til scenen og en trygg konsertopplevelse. Begrenset antall plasser. Rullestolbrukere blir prioritert. Andre med bevegelsesvansker deretter, ledsagere vil måtte stå på omkringliggende område ved fullt på rampen. Se mer om dette under fanen "Rullestolplass/ Disabled access" på Internet.

Det er servering av mat og drikke inne på konsertområdet. Bergen Calling bruker Cashless som betalingsløsning for kjøp av mat & drikke, les mer om dette her.

Konserten har ingen nedre aldersgrense, men barn under 15 år må være i følge med en voksen edru person over 23 år. Vi anbefaler på det sterkeste at barn under 12 år ikke blir tatt med på en konsert med så store folkemengder med trengsel, mørke og alkoholservering. Det kan oppleves som skremmende og utrygt for barnet.

Ved kjøp av øl/vin vil legitimasjon bli kontrollert inn til barområdene og gjennom stikkprøver på konsertområdet.
Overtredelse av alkohollovgivning (publikum som er under 18 år som drikker alkohol og publikum som kjøper alkohol til under 18 år) vil bli bortvist fra konsertområdet og rapport til politi på stedet.

Ørepropper deles ut gratis ved inngangen og i barene.
Matvarer, drikkevarer, flasker, bokser, paraply, klappstoler, dyr, våpen og laserpenner er forbudt å ta med inn på konsertområdet.

Hør The Weeknd på Spotify


For mer informasjon om konserten, se Bergen Calling (arrangør) webside eller facebookside.
Se også The Weeknd's webside og facebookside

Billettbegrensning 6
  • Hovedområdet (Ståplass)

    730.00 NOK

    (ink. 40.00 NOK avgifter.)

  • Golden Circle (Ståplass)

    1255.00 NOK

    (ink. 55.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

Starboy feat. Daft Punk

Collector Tickets

Til dette arrangementet kan du kjøpe Collector Ticket
Dette er Ticketmasters flunkende nye billettkonsept. Billetten er på størrelse med et bankkort, kommer i hard plast og leveres med snor til å henge rundt halsen. En Collector Ticket koster 60 kroner ekstra per billett.

Collector Ticket er utviklet for de som vil ta vare på billetten som en suvenir etter et arrangement. Dette er et unikt produkt med eget design tilpasset de aktuelle arrangementene.

NB! Bildet her er et eksempel på hvordan det kan se ut, design kan endres.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Din Collector ticket vil bli sendt til din registrerte adresse i god tid før arrangementsdag.
Disse sendes ikke ut på faste intervaller, men første levering er vanligvis ca 1-2 mnd etter salgstart på arrangementet og siste levering er ca i uke før arrangementsdato. Ved store høytider (jul, påske) og i ferietid kan første levering bli utsatt.

Vennligst påse at ditt kjøp er registrert på korrekt adresse.
Rediger din adresse på "min konto" eller kontakt oss på 815 33 133 så fort som mulig hvis din adresse endrer seg.

Kart over konsertområdet

Kart over Bergenhus Festning Koengen

Bergenhus Festning - Konsertinfo


Inngang
Hovedinngang til konsertområdet er fra nord ved Bontelabo. Etter konserten vil det også være utgang i sør mot Bryggen/sentrum
De med billetter til Golden Circle benytter inngang fra Bradbenken ved Thon Hotel Bergen Brygge

Rullestolbrukere benytter inngang fra Bradbenken ved Thon Hotel Bergen Brygge.

Event. uavhentete billetter vil blir solgt fra informasjonsvogn ved Thon Hotel Bergen Brygge fra kl. 17.00 på konsertdagen.

Billettkontroll
Billettene vil bli scannet ved inngang og ugyldige billetter vil bli avvist. Har du kjøpt billetter til flere av sommerens konserter, kontroller at du tar med de riktige, uten gyldig billett kommer du ikke inn!

NB! det vil ikke være mulig å forlate konsertområdet for så å komme inn igjen. dette av sikkerhetsmessige årsaker.

Kroppsvisitasjon
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangene til konsertområdet. Vi ber om at publikum samarbeider slik at alle kan komme inn hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon.

Rullestolbrukere
Det er avsatt område med godt utsyn for rullestolbrukere, inngang fra Bradbenken. Ledsager benytter samme inngang som rullestolbruker. Det vil kun være plass til én ledsager pr. rullestol på det avsatte området. Ledsager må selvsagt ha kjøpt egen billett til konserten. Hvis antall rullestolbrukere blir såpass mange at det blir plassproblemer må ledsager akseptere løsninger etter anvisning fra Bergen Live sitt personell ved rullestolrampen. Rullestolbrukere vil bli prioritert, deretter andre som har fysiske plager som gjør det vanskelig å stå over lengre tid. Vi har ingen reservasjonsordning for plass til rullestolbrukere/ledsagere. Bergen Live sitt personell ved rullestolrampen tar avgjørelser basert på beste skjønn og vi ber om at dette respekteres. Vi understreker at området er for rullestolbrukere, deretter ledsager og andre med fysiske plager. Maks én ledsager pr rullestolbruker.

Det er ikke tillatt å kjøre inn til området for avsetting og det er heller ingen parkeringsmuligheter.

Det er IKKE tillatt å medbringe følgende til konserten:

Foto/video/audio utstyr
Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander
Våpen av enhver art, fyrverkeri, laserpenner
Bannere, paraplyer, klappstoler
Drikkevarer, matvarer
Hunder, katter

Ovennevnte vil bli avvist ved inngangen. Spar deg selv og det øvrige publikum for ergrelse og ventetid ved å ikke bringe slike ting med deg til konserten.

Det er generelt forbud mot foto/video eller lydopptak ved konsertene.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området, og at arrangør ikke er ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

Mat og drikke
Mat eller drikkevarer kan ikke medbringes på konsertområdet. Mat (kebab wraps, hamburgere, pølser), mineralvann, Friele kaffe, Red Bull, øl og vin selges på området.

Garderobe
Det er ingen garderobemuligheter på området under konserten

Salg av effekter (Merchandise)
Salg av artistenes autoriserte effekter vil kun foregå inne på konsertområdet. Slike effekter som tilbys andre steder i Bergen på konsertdagen er med stor sikkerhet falske produkter, det vil si ikke autorisert av artisten.

NB! Ikke la deg lure! Dersom du blir kontaktet av personer som vil selge VIP-pass eller Backstage-pass til deg er det ren og skjær svindel du blir utsatt for. Slike eksisterer ikke for salg.

Kjøp av mat og drikke – Cashless elektroniske bonger
Ved større arrangementer der Bergen Live har ansvar for serveringen, benytter vi Cashless elektronisk betalingsløsning. Dette for at du skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.

Barn på konsert
Av sikkerhetshensyn er nedre aldersgrense 15år. Publikum under 15 år må ledsages av en edru person over 23 år. Vi presisere at dette er et arrangement for voksne. Det vil være trangt, mye folk i bevegelse og høy musikk! Foreldre som velger å ha barn med på konserten MÅ ha tilsyn til disse hele tiden. Vi anbefaler bakre del av konsertområdet som ligger høyere, og med mindre trengsel. Det er IKKE egne områder dedikert for barn. Generelt vil vi anbefale på det sterkeste at små barn (inkl babyer i barnevogn) ikke tas med på konsert, både av hensyn til de små (på grunn av tidligere nevnte forhold og ikke minst ifm en eventuell evakuering) og av hensyn til andre publikummere. Det er en tid for alt.

Transport
Sjekk ruteselskapenes internettsider for rutetider.

Påkledning
Husk at du skal på utendørskonsert! Kle deg praktisk og etter værforholdene. Bruk komfortable sko, det blir lenge å stå. Glem ikke at konserten finner sted i Bergen og kle deg deretter. Dersom det er utrygt for regn - ta med regntøy da paraply ikke er tillatt på konsertområdet.

Hørselsvern
Ørepropper er gratis tilgjengelig på konsertområdet ved inngang og i barene.

Alkohol
I venteområdet utenfor konsertområdet gjelder generelle lover og regler om drikking på offentlig sted. Inne på konsertområdet gjelder vanlige skjenkeregler. Tydelig berusete personer vil bli bortvist fra området.

Røyking
Røyking er helsefarlig og til sjenanse for andre publikummere, vis derfor hensyn og trekk ut til åpne områder hvis du må røyke. Hvis publikum i din nærhet ber deg om å la være å røyke skal du respektere dette!

Avsperringer
Vanligvis vil vil konsertområdet (Koengen) være avsperret fra morgen, 2 dager før konserten til kveld, dagen etter konserten.. På konsertdagene vil hele festningsområdet være avsperret.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet