Sikkerhetssjekk

Klikk i ruten over for å å hjelpe oss å vite at du en virkelig person. Du vil deretter bli tatt videre i ditt billettkjøp.

Beklager, noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt.

Billettene dine kan fremdeles være tilgjengelige. Klikk oppdater under og prøv igjen.

BAJAZZ - Jazzoo

06 mai
2017
lør
13:00

Mobergsbakken 20 5200 OS

Salgsstart:
Start lørdag, 03.12.16 14:00

Reservasjon:
Start lørdag, 03.12.16 14:00
Stopp lørdag, 06.05.17 12:00

Arrangementsinformasjon

Arrangementsinformasjon

Jazzoo presenterast av og med Oddjob, som vart fødd i 2005 etter ei kjærleiksaffære mellom jazz og funk. Etter det har bandet teke til seg ei heil rekkje sjangrar, afrobeat, latin, karibisk, og av og til antydingar til flamenco. Dette verdsfunkbrygget er friskt, festleg og har med seg dei finaste svenskane landet har å by på. Barneplata Jazzoo gav dei Grammis 2014 for beste barneplate, med musikk som aktiverar både latter og dansefot. Temaet er dyreverda. Saman med publikum assosierer dei fram flodhestar med heiteslag, hakkespett som bankar på hjå nattergalen, irriterande fluger og mykje meir. Dette er musikk og formidling i verdsklasse frå eit band som ikkje har gløymd kunsten å leike.

GORAN KAJFES trompet
PETER FORSS bass
PER «RUSKTRÄSK» JOHANSSON altsaksofon
DANIEL KARLSSON piano
JANNE ROBERTSON trommer

Følg også gjerne vårt Facebook- arrangement her: http://turl.no/16yr

Varer omlag 40 min.
Ord.bill: 100,-
BT Fordel: 80,-
Barn under 2 år: gratis

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie for barn og barnefamiliar. Målgruppa er frå spedbarn til ti år, og vi har som intensjon å tilby musikkopplevingar med kvalitetsmusikk for unge. Musikarane er profesjonelle, og legg vekt på ein open og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz har blitt gjennomført på USF Verftet i Bergen i over ti år, og i 2017 går turen til Oseana. Vi håpar å sjå mange store og små den fyrste laurdagen i kvar månad på Bajazz-konsert! Sjå arrangementsoversikta vår for å finne øvrige datoar våren 2017, i alt fire konsertar.

Billettbegrensning 10
  • PN1

    80.00-100.00 NOK

    (ink. 15.00 NOK avgifter.)

Prisene du ser her er inkludert billettavgift. Ekstrakostnader i forbindelse med levering og betaling kan tilkomme på betalingssiden.

PARKERING OG TRANSPORT

PARKERING OG TRANSPORT
Begrensa parkering ved Oseana, parkering i Os sentrum når Oseana sin parkeringsplass er full.
Buss frå Bergen: buss nr. 600 frå perrong L på Bergen Bystasjon. Køyrer Fjøsangerveien - Nesttun - Os. Gå av på Osøyro, Oseana ligg i 5 min gåavstand frå Osøyro.

Finn billetter

Søk etter billetter - La oss søke etter de beste tilgjengelige plassene, eller velg pris og plassering selv.

Billettene er ikke reservert ennå

Du vil ikke bli belastet